Trainees

Wij zoeken leuke, energieke en startende trainees (m/v) tot 28 jaar op wo-niveau. Je hebt ambitie om je te ontwikkelen en door te groeien. Heb je affiniteit met de overheid en ben je talentvol? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer direct door het sollicitatieformulier in te vullen.

Voor wie?

Afgestudeerde wo’ers die affiniteit hebben met het publieke bestel. Wij selecteren niet op vakrichting. Je mag de meest exotische studie hebben gedaan, het afronden van je wo-studie geeft ons in ieder geval de garantie dat je op een hoog denkniveau kunt acteren. Je moet wel aantoonbaar affiniteit hebben met de publieke sector en ook de ambitie hebben voor een carrière binnen de overheid.

Projectmanagement is voor diegene die het heerlijk vindt om als een spin in het web te acteren. Je vindt het leuk om deadlines te bewaken en je zorgt ervoor dat ieder project tot een goed einde komt. 

Beter voorbereid

In 2017 zijn wij gestart met Public Project Support. Bij de overheid is veel vraag naar jong talent. Met succes hebben we op deze vraag ingespeeld. Tientallen jonge talenten zijn bij ons gestart en inmiddels doorgestroomd naar een vaste baan bij de overheid. Wij bieden een ideale, zo niet de beste springplank voor een carrière binnen de publieke sector. Met ons traineeprogramma willen wij jong talent nog professioneler en beter voorbereiden op hun carrière binnen de publieke sector.

Succesvol Talent

Enkele voorbeelden van de tientallen Youngsupporters die inmiddels bij de overheid aan de slag zijn gegaan:

Joost de Haan, Msc bestuurskunde, in dienst bij Holland Rijnland als medewerker bestuurlijke stukkenstroom.

Emma van der Tang, Msc bestuurskunde, in dienst bij gemeente Zoetermeer als junior inkoop adviseur.

Michael van Riet Paap, Msc politicologie, in dienst bij D66 als beleidsmedewerker.

Koen Roelofsen, Msc of science, in dienst bij de gemeente Gooise Meren als griffiemedewerker.

Stephany van Tunen, Msc arbeid, zorg en welzijn, in dienst bij de gemeente Hoorn als beleidsmedewerker.

Competenties

  • Planmatig kunnen werken en denken.
  • Gedreven om elk project in goede banen te leiden.
  • Plezierige persoonlijkheid die in staat is om relaties op te bouwen.
  • Communicatief vaardig.
  • Georganiseerd.

Herken jij jezelf in dit profiel, ben
je maximaal 28 jaar en heb je een wo-opleiding afgerond, opteer dan voor het traineeprogramma. Heb je andere competenties en vaardigheden? Ook dan hebben wij mogelijkheden voor jou om je start te maken bij Public Project Support. Solliciteer of informeer naar de mogelijkheden.

Bij de start van het dienstverband bij ons krijg je ook een auto van de zaak: een eigentijdse Toyota Aygo. Helaas is het niet mogelijk om overal op tijd te zijn met het openbaar vervoer, vandaar dat het noodzakelijk is dat je een rijbewijs B hebt.