Wie zijn wij?

Public Project Support & Projectmanagement bij de overheid
Door decentralisatie bij de overheid en bezuiniging bij de gemeenten is er meer werk voor minder ambtenaren. De verwachting is dat de komende jaren nog meer taken worden gedecentraliseerd en deze worden opgenomen in programma’s, domeinen, clusters, thema’s en projecten.

De afgelopen jaren hebben wij deze tendens gevolgd en zijn er veel Young- en Topsupporters ingezet als project- en programmaondersteuner en programmasecretaris. De projecten zijn een combinatie van secretariële en inhoudelijke werkzaamheden. In deze functie zijn de contacten zowel intern als extern en is er nauw contact met de programma- en of projectleden. Gezien de toenemende vraag zijn wij in 2016 gestart met een gecertificeerde opleiding voor Projectsupporters en per 1 januari 2017 is Public Project Support opgericht. Hiermee spelen we in op de toenemende vraag van hoogopgeleide gecertificeerde Projectsupporters.

Bent u geïnteresseerd in een projectmedewerker neem dan contact op met Cindy (regio Noord-West) Bea (Zuid), Kees (Noord-Oost), Bianca (Zuid-Holland Noord) of Wouter  (Zuid-Holland Zuid)

Public Support 

Public Support is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Op 1 oktober 2009, midden in de recessie, zijn we gestart. Tegen de stroom in zijn we gegroeid naar inmiddels meer dan 400 Top- en Youngsupporters in vaste dienst. Dagelijks worden onze trainees en projectsupporters ingezet bij onze opdrachtgevers. De basisprincipes van onze dienstverlening zijn: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.

Robin Naar

De stuwende kracht achter Public Project Support.

Public Support

Basisprincipes van de dienstverlening van Public Support: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.  

pslogo_ps

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support werkt samen met 275 gemeenten en een
80-tal overheids-
instanties. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support werkt samen met 275 gemeenten door heel Nederland. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.