Wat ga je doen?

Als Projectsupporter ga je ondersteuning bieden aan projectleiders, programmamanagers en programmadirecteuren. In feite moet je in staat zijn om het projectteam secretarieel te ondersteunen, administratieve werkzaamheden te verrichten, bijeenkomsten te organiseren, projectplanning bij te houden en prioriteiten te signaleren. Je ontwikkeling kan vanuit een secretariële ondersteuning doorgroeien naar een 100% inhoudelijke functie.

Onze opdrachtgevers zijn overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, hoogheemraadschappen en adviesorganen. Het werken bij al deze verschillende overheidsinstanties zorgt ervoor dat je opdrachten zeer afwisselend zijn, ook wat betreft de duur van de opdracht. Zo blijf je je ontwikkelen.

Werkzaamheden

In feite moet je in staat zijn om complexe e-mail, telefoon en agenda te managen. Als Projectsupporter is het belangrijk dat je gevoel hebt voor dienstverlening, de handen graag uit de mouwen steekt, snel kunt schakelen, goed met mensen om kunt gaan en energie uitstraalt. Als Projectsupporter moet je ook planmatig kunnen werken en denken, gedreven zijn om een project in goede banen te leiden en georganiseerd zijn. Uiteraard ben je een plezierige en communicatief vaardige persoonlijkheid.

De verschillende opdrachtgevers zitten door het hele land. Houd daarom rekening met een reistijd van maximaal 1,5 uur enkele reis. Een auto van de zaak hoort daar natuurlijk bij.  

Flexibel en divers

Doordat je op verschillende werkplekken wordt ingezet, kun jij je uitstekend en snel ontwikkelen. Steeds iets anders doen in een andere omgeving kan echter best pittig zijn, dus deze functie is echt iets voor iemand die flexibel is en houdt van diversiteit. Ben jij dat? Solliciteer dan direct.  

 

“Public Project Support geeft mij de kans te ontdekken waar mijn krachten liggen.”

Loraine de Graaf (27), Bachelor Sociologie behaald in 2013 en Master Criminologie behaald in 2016 en sinds 2016 in dienst.

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support werkt samen met 275 gemeenten en een
80-tal overheids-
instanties. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support werkt samen met 275 gemeenten door heel Nederland. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.