Wie zijn wij?

Public Project Support is een onderdeel van de Public Support Groep. Sinds 2009 zijn wij hét landelijke detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in projectondersteuning binnen de overheid.

Mede door de decentralisatie bij de overheid en bezuinigingen bij de gemeenten zit je vaak met het probleem dat er meer werkzaamheden dan ambtenaren zijn. Veel taken worden daarom onderverdeeld in programma’s, projecten, domeinen, clusters, thema’s, etc. Public Project Support speelt hierop in.

Wij hebben projectsupporters in vaste dienst die te detacheren zijn als project- en programmaondersteuners en programmasecretaressen. Onze supporters zijn overal in het land inzetbaar en werken op projectbasis. Dat betekent dat ze ontzettend veel ervaring hebben en zich steeds verder ontwikkelen in het werkveld van de overheid. We bieden onze supporters de beste opleidingen, trainingen en ondersteuning. Zo zijn we er zeker van dat we up-to-date kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden voor de publieke sector.

Public Project Support is onderdeel van de Public Support Groep, oftewel The Secretary Network.. Andere onderdelen hiervan zijn:

Public Support: Top- en Youngsupporters voor secretariële ondersteuning binnen de overheid.

Public Support & More: organisatie en aanbod van trainingen, coaching en evenementen voor bestuurs-, directie- en managementassistenten.

Public Support Business: topsecretaresses voor in het bedrijfsleven.

Executive Secretaries: werving- en selectiebureau voor secretaresses. We zoeken, vinden en matchen de besten in hun vak voor vaste banen.

De mensen

Ontmoet de mensen achter Public Project Support.

Public Support

Basisprincipes van de dienstverlening van Public Support: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.  

pslogo_ps

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support werkt samen met 275 gemeenten en een
80-tal overheids-
instanties. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support werkt samen met 275 gemeenten door heel Nederland. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.