Wat bieden wij

Public Project Support biedt gemeenten en andere overheidsinstanties kwalitatieve projectondersteuning op detacheringsbasis. Onze projectmedewerkers zijn niet alleen heel ervaren in ondersteunende werkzaamheden, maar ook specifiek in de publieke sector. Tijdens onze interne trainingen leren onze projectmedewerkers alles over het reilen en zeilen van projecten en programma’s in een politiek-bestuurlijke omgeving. Zo zorgen we ervoor dat onze projectmedewerkers de beste keus zijn voor onze opdrachtgevers. Ze zijn direct en flexibel inzetbaar doordat we in het hele land voldoende projectmedewerkers in dienst hebben. Daarnaast blijven wij onze projectmedewerkers bijscholen door middel van trainingen en e-learning, zodat ze altijd up-to-date zijn.

Ministeries, waterschappen, gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen werken steeds vaker met projecten en programma’s. Daarvoor is natuurlijk de beste ondersteuning nodig voor al het organiseren, plannen en overig ontzorgen. Daarom zijn de projectsupporters altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken, want ze hebben ervaring in vele verschillende werkvelden.

Onze projectsupporters, d.w.z. junior- of senior projectmedewerker zijn energiek, positief en servicegericht. Ze draaien hun hand niet om voor een nieuwe klus en zullen er alles aan doen om een project effectief en efficiënt te laten verlopen.

Project­medewerker nodig?

Neem contact op met jouw regiodirecteur