Wat bieden wij

Public Project Support biedt gemeenten en andere overheidsinstanties kwalitatieve projectondersteuning op detacheringsbasis. Door onze eigen unieke formule, het Gemeenteplustraject, zijn onze projectsupporters en trainees niet alleen heel ervaren in de ondersteunende werkzaamheden, maar ook specifiek in de publieke sector. Tijdens het traject leren onze supporters alles over het reilen en zeilen van projecten en programma’s in een politiek-bestuurlijke omgeving. Zo zorgen we ervoor dat onze supporters de beste keus zijn voor onze opdrachtgevers. Ze zijn direct en flexibel inzetbaar doordat we in het hele land ruim voldoende supporters in dienst hebben. Daarnaast blijven wij onze projectsupporters bijscholen door middel van trainingen, zodat ze altijd up-to-date zijn.

Ministeries, waterschappen, gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen werken steeds vaker met projecten en programma’s. Daarvoor is natuurlijk de beste ondersteuning nodig voor al het organiseren, plannen en overig ontzorgen. Daarom zijn de projectsupporters altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken, want ze hebben ervaring in vele verschillende werkvelden.

Onze projectsupporters, d.w.z. junior- of senior projectmedewerker zijn energiek, positief en servicegericht. Ze draaien hun hand niet om voor een nieuwe klus en zullen er alles aan doen om een project effectief en efficiënt te laten verlopen.

Project­medewerker nodig?

Neem contact op met jouw regiodirecteur