Vakantievervanging

Het liefst laat je projecten en programma’s natuurlijk ook in de vakanties gewoon doorlopen, maar de projectmedewerkers hebben ook recht op vakantie. Het zou zonde zijn als een project in de (zomer)vakantie helemaal stil komt te liggen omdat er geen vaste projectmedewerkers aanwezig is, of dat de andere medewerkers te veel werk op hun bord krijgen. Een paar extra handen dat de taken tijdelijk overneemt is dan heel welkom.

Public Project Support biedt de oplossing voor afwezige projectmanagers tijdens de vakantieperiodes. Als landelijk opererend detacheringsbureau zijn we gespecialiseerd in ondersteuning binnen de overheid. Niet alleen bij gemeenten, provincies en waterschappen, maar ook in het bedrijfsleven. Onze ervaren projectsupporters voegen zich makkelijk naar een nieuwe werkomgeving en kunnen binnen een dag al een groot verschil maken.

Onze supporters zijn opgeleid en ervaren in het werken op allerlei verschillende plekken en functies in de publieke sector. Dus op welk project binnen de organisatie je ook ondersteuning mist tijdens de vakantie, de gedetacheerden van Public Project Support bieden de oplossing!

Vakantie?

Project door laten lopen tijdens vakanties van de medewerkers. Wij hebben projectmedewerkers.

Vraag hier vakantievervanging aan!

 

  Periode
reCAPTCHA is required.

 

Project door laten lopen tijdens vakanties van de medewerkers. Wij hebben Project­medewerkers.