Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Public Project Support zijn 275 gemeenten en 80 overheidsinstanties door heel Nederland. Denk aan provincies, waterschappen, adviesorganen etc. Onze junior- en senior projectmedewerkers ondersteunen projecten en programma’s op organisatorisch/secretarieel vlak en kunnen ook inhoudelijk hun bijdrage leveren.

Als landelijk detacheringsbureau zijn wij gespecialiseerd in ondersteuning binnen de overheid. Daarom hebben wij veel ervaren junior- of senior projectmedewerkers in dienst die zeer flexibel zijn en binnen een dag het verschil kunnen maken bij een opdrachtgever. Ze kennen de overheidswereld/publieke sector, hebben kennis van besluitvormingsprocessen en persoonlijke contacten met de regiodirectie. Wanneer een project of programma vastloopt of juist een goede start moet krijgen staan onze projectsupporters klaar om de handen uit de mouwen te steken!

Doordat onze supporters op zeer diverse plekken werken binnen de overheid zijn ze zeer ervaren binnen de publieke sector en zullen ze altijd vol energie en daadkracht aan een nieuwe opdracht beginnen. Public Project Support heeft genoeg mensen in dienst om altijd te kunnen leveren als er iemand nodig is.

Wat houdt Public Project Support in

“Public Support Young geeft mij de drive en biedt vele mogelijkheden om het beste van mijzelf te kunnen laten zien.”

Mandy de Monyé, Master Management van de Publieke Sector behaald in 2014, sinds 2016 in dienst.

Wie zijn wij?

Ontmoet de mensen achter Public Project Support.