Trainees informatiemanagement

Heb jij een HBO opleiding afgerond op het gebied van informatiemanagement / informatiekunde / informatiebeveiliging en wil je aan de slag in de overheidssector? Staat ontwikkeling en groei hoog bovenaan je persoonlijke To Do lijstje? Wij zoeken leuke, energieke en startende trainees voor ons traineeprogramma.

Een HBO opleiding op het gebied van informatiemanagement is een must! Welke precieze richting, is voor ons niet van belang. We vinden het belangrijk dat je een hbo denkniveau hebt en dat je aantoonbaar affiniteit hebt met de publieke sector. Een persoonlijkheid die gemotiveerd en initiatiefrijk is, van een uitdaging houdt en een carrière bij de overheid ambieert is welkom om te solliciteren!

Het traineeship van Public Project Support biedt je een zeer volledige begeleiding en training om het beste te presteren als projectmedewerker binnen de overheid. Je moet er wel van houden om als spin in het web te acteren, contacten te leggen en te onderhouden, te organiseren en te plannen zodat een project in goede banen geleid wordt. Dan ben jij een echte Projectsupporter!

 

Wat bieden wij?

Trainees bij Public Project Support kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding.  Je krijgt bij ons een contract waardoor je de voordelen hebt van het werken in loondienst, terwijl je toch zeer flexibele en wisselende opdrachten uitvoert.  Ook ondersteunen we onze supporters graag in hun ontwikkeling. We hebben een uitgebreid inhouse trainingsprogramma en je kunt gebruik maken van de online trainingen van Good Habitz.

Je bent altijd, of je nu nog in opleiding bent of niet, aan het werk bij een project of ondersteunt de keyspelers op het gebied van informatiebeveiliging & privacy. Zo doe je immers de beste ervaring op! Je ontwikkelt jezelf zo tot een zeer flexibele projectmedewerker die op elke plek orde in de chaos kan scheppen: de held van elk project!

Je bent deel van een groot netwerk met de leukste collega’s en de beste persoonlijke begeleiding vanuit de regiodirectie. Samen staan wij voor wat we leveren en daarom zijn we naast zelfstandige werkers ook een super leuk team. En vergeet de toffe bedrijfsfeesten niet!

Carrière bij de overheid

Bekijk onze
vacatures hier 

Beter voorbereid

In 2017 zijn wij gestart met Public Project Support. Bij de overheid is veel vraag naar jong talent. Met succes hebben we op deze vraag ingespeeld. Tientallen jonge talenten zijn bij ons gestart en inmiddels doorgestroomd naar een vaste baan bij de overheid. Wij bieden een ideale, zo niet de beste springplank voor een carrière binnen de publieke sector. Met ons traineeprogramma willen wij jong talent nog professioneler en beter voorbereiden op hun carrière binnen de publieke sector.