Traineeprogramma

Het projectmanagement traineeprogramma bij Public Support duurt 1,5 jaar. Je start met tweejarig contract en werkt maximaal 36 uur per week bij een of meerdere opdrachtgevers. Naast het contract voor 36 uur per week volg je gecertificeerde cursussen, zoals Project Management Office (PMO), Prince 2 en Agile/Scrum. Daarvan is maximaal 4 uur in je eigen tijd. Het laatste halfjaar van je traineeship staat vooral in het teken van maatwerk en inhoudelijke doorontwikkeling van jouw competenties.

Je hebt bij dit traineeprogramma de mogelijkheid om te ontdekken welke werkzaamheden of instanties het beste bij jou passen. Wellicht ontwikkel jij wel door tot een 100% inhoudelijke functie binnen de overheid.

Door dit persoonlijke traject doe je ontzettend veel werkervaring op en leer je de meest up-to-date vaardigheden en doe je relevante kennis op die direct toepasbaar is in het werkveld. Geen enkele opleiding is zó toegespitst op de praktijk en kan je zo goed voorbereiden op het echte werk als dit traineeship. Zie het als een lancering naar een succesvolle carrière binnen de overheid.

Nieuwsgierig

naar de trainingen en meer aanbod?