Trainees

Heb jij een HBO/WO opleiding afgerond en heb je affiniteit met de overheidssector? Wil jij je graag verder ontwikkelen en doorgroeien? Wij zoeken leuke, energieke en startende trainees voor ons traineeprogramma. Een persoonlijkheid die gemotiveerd en initiatiefrijk is, van een uitdaging houdt en een carrière bij de overheid ambieert is welkom om te solliciteren!

Het traineeship van Public Project Support biedt je zeer volledige begeleiding en training om het beste te presteren als projectmedewerker binnen de overheid. Je moet er wel van houden om als spin in het web te acteren, contacten te leggen en te onderhouden, te organiseren en te plannen zodat een project in goede banen geleid wordt. Dan ben jij een echte Projectsupporter!

 

Wat bieden wij?

Trainees die in dienst komen bij Public Project Support kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding. Je krijgt bij ons een contract waardoor je de voordelen hebt van het werken in loondienst, terwijl je toch zeer flexibele en wisselende opdrachten uitvoert. Ook ondersteunen we onze supporters graag in hun ontwikkeling, door middel van het organiseren van workshops, gecertificeerde trainingen en gratis online trainingen aan via Good Habitz.

Je bent altijd, of je nu nog in opleiding bent of niet, aan het werk bij een project bij de overheid. Zo doe je immers de beste ervaring op! Ook ontwikkel je jezelf zo tot een zeer flexibele projectmedewerker die op elke plek orde in de chaos kan scheppen: de held van elk project!

Je bent deel van een groot netwerk met de leukste collega’s en de beste persoonlijke begeleiding vanuit onze talentmanager en de regiodirecteur. Samen staan wij voor wat we leveren en daarom zijn we naast zelfstandige werkers ook een super leuk team. En vergeet de toffe bedrijfsfeesten niet!

Carrière bij de overheid

Bekijk onze
vacatures hier 

Beter voorbereid

In 2017 zijn wij gestart met Public Project Support. Bij de overheid is veel vraag naar jong talent. Met succes hebben we op deze vraag ingespeeld. Tientallen jonge talenten zijn bij ons gestart en inmiddels doorgestroomd naar een vaste baan bij de overheid. Wij bieden een ideale, zo niet de beste springplank voor een carrière binnen de publieke sector. Met ons traineeprogramma willen wij jong talent nog professioneler en beter voorbereiden op hun carrière binnen de publieke sector.