Projectsupporters

Ben jij een echte aanpakker als het op projecten en programma’s aankomt? Daag jij jezelf uit om elk project zo goed mogelijk te begeleiden en met succes af te ronden? Ga dan aan de slag als Projectmedewerker bij Public Project Support.

Omdat geen gemeente, provincie of andere overheidsinstantie hetzelfde is, ziet elke opdracht en elk project er anders uit. Je zorgt er samen met de projectmanager voor dat jouw project tot een goed einde wordt gebracht. Met zowel de interne als externe klanten heb je regelmatig contact. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens de planning verlopen en dat de leveranciers die betrokken zijn bij het project op tijd leveren. Er wordt daarom van je verwacht dat je goed kunt plannen en organiseren en je de agenda strak in de gaten houdt. Er komen ook administratieve werkzaamheden bij kijken. Kortom: een dynamische en uitdagende baan!

Bij Public Project Support ben je in vaste dienst, maar zal je steeds op andere opdrachten gezet worden. Denk aan het ondersteunen van projectleiders, programmamanagers en programmadirecteuren binnen overheidsinstanties. De duur en inhoud van de opdrachten is steeds anders waardoor je ontzettend veel ervaring opdoet. Uiteraard bieden we jou daarbij persoonlijke ondersteuning zodat je jezelf altijd op je gemak voelt, waar je ook terecht komt!

 

Wat bieden wij?

Projectsupporters bij Public Project Support kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding.  Je krijgt bij ons een contract waardoor je de voordelen hebt van het werken in loondienst, terwijl je toch zeer flexibele en wisselende opdrachten uitvoert.  Ook ondersteunen we onze supporters graag in hun ontwikkeling. We hebben een uitgebreid inhouse trainingsprogramma en je kunt gebruik maken van de online trainingen van Good Habitz.

Je bent deel van een groot netwerk met de leukste collega’s en de beste persoonlijke begeleiding vanuit de regiodirectie. Samen staan wij voor wat we leveren en daarom zijn we naast zelfstandige werkers ook echt een team.

Carrière bij de overheid

Bekijk onze
vacatures hier