Kandidaten

Voor Public Project Support zoeken we trainees en (Senior) Projectsupporters. Heb jij een energieke, positieve houding en ambitie om je te ontwikkelen en door te groeien? Ben je onlangs afgestudeerd op HBO/WO-niveau? Dan kun je bij ons aan de slag als trainee. Je gaat dan ondersteuning bieden bij projecten binnen verschillende overheidsinstanties. Ben je wat ouder, voel jij je graag de spin in het web en zorg jij ervoor dat deadlines gehaald worden en projecten tot een goed eind komen? Word dan (Senior) Projectsupporter!

(Senior) Projectsupporters

Gecertificeerde en ervaren (senior) project-, programmamedewerkers met affiniteit voor de overheid zijn bij ons altijd welkom! We zoeken mensen die steeds weer vol energie een nieuw project instappen en er alles aan doen om het tot een goed eind te brengen. Je organisatie- plan- en communicatievaardigheden moeten uiteraard van topkwaliteit zijn om ondersteuning te bieden bij projecten binnen de overheid.  

Trainees

Ben je HBO/WO-opgeleid? Dat je een hoog denkniveau hebt en leergierig bent is hierbij van groot belang. Aantoonbare affiniteit met de publieke sector is daarnaast ook vereist. Je gaat bij ons immers voor een carrière binnen de overheid! We bieden je een traineetraject aan waarin je allerlei werkzaamheden op het gebied van projectondersteuning gaat uitvoeren. Na het programma ben jij klaar voor de functie die jij ambieert!  

Waarom werken bij Public Support

Auto van de zaak